Styret i Askøy Seilforening 2018

trond.berntsen@gmail.com

GENERELL INFORMASJON

MIN SIDE

Alle medlemer i Askøy Seilforening har fått ei eige side i vårt medlem- og havneregister X-marina. Bruk denne for adresseendring, endring av kontaktinformasjon, søknad om havneplass, sjå faktura osv.

Logg inn med ditt medlemsnummer og tilsendt passord.

STYREREFERAT

Ved omlegginga til ny nettside og bruk av nytt medlem- og havneregister, så vart sidene for kvar ein legg ut styrereferat flytta.

Styrereferat finn du ved å logga inn på “min side” i X-marina, vårt medlem- og havneregisteret. Når du er innlogga klikkar du på menypunktet “styrereferat”. Her finn du og styrereferat frå fleire år tilbake.

ÅRSMELDINGAR & PROTOKOLLAR

Likeeins som med styrereferat, så er årsmeldingane og protokollar flytta over til vårt medlem- og havneregister.

Årsmelding, innkallingar og protokollar finn du altså ved å logga inn på “min side” i X-marina, vårt medlem- og havneregister. Gå til menypunktet “årsmøte”. Her finn du og dokumenta frå fleire år tilbake.

BETALINGS- OG FAKTUERERINGSRUTINAR

FAKTURERING

Her er oversikt over kor tid me fakturerer dei ulike tenestene i Askøy Seilforening.

MEDLEMSKONTIGENT / rett etter årsmøte i februar.

HAVNELEIGE / i mai med forfall i juni.

STRAUM / 2 x pr.år, nov/des og mai mnd.

DUGNAD / januar

VIPPS

Med innføring av Vipps så er betalingsrutinane våre vorte endå meir forenkla. Du kan betala med Vipps i “kiosken”, ved kranopptak, ved bruk av slippen (gjeld “ikkje-medlemer”, båthallen, arrangement og ved gjesteopphald i havna.

Søk opp Askøy seilforening i Vipps, eller bruk vårt vippsnummer 118866.

Null stress, me tar det på Vipps!

BANKTERMINAL – BANKKONTONUMMER

Me har framleis bankkortterminal i bruk på seilsportsenteret. Så om du ikkje ynskjer å nytta Vipps så gjer du berre som før og betaler for dei ulike tenestene med bankkort der og då.

Ein del faste tenester går som vanleg via faktura og bank. Vårt bankkontonummer er 6515.06.06599.

Kontakt oss / medlemsservice