Til alle våre medlemmer! Høstdugnad lørdag 22.oktober!

Vinteren står for døren og det er nødvendig at vi klargjør anlegget vårt til det som måtte komme fra “oven”. Lørdag 22.oktober, med start kl 1030, inviteres alle våre medlemmer til høstdugnad.

Vi skal rydde ( klippe ned busk og kratt ) langs hele veien fra øverst ved parkeringsplassen vår og helt ned til jolleteltet.

Det blir ellers generell ryddedugnad rundt om på anlegget, så alle skal få noe å gjøre.

Vi trenger et par-tre tilhengere, slik at vi fortløpende kan kjøre avfallet til BIR.

Ta med grensaks, hansker, tilhenger, far og mor, søster og bror, – kle deg godt og gjør en innsats for “Klubben i ditt hjerte”.

De som kan stille med bil og henger, kan gi beskjed til Ove Flatnes, via sms: 915 24 771, eller send ham en e-post

Avslutningsvis blir det servert ASF-lapskaus i Klubbhuset.

Vi gleder oss til å se akkurat deg denne lørdagen!