Lærerik klubbkveld.

25 av våre medlemmer tok turen til seilsportsenteret for en lærerik klubbkveld med gjennomgang av de vanligste seilreglene.

Forbundsdommer Karl Petter Haugen tok oss gjennom kjente situasjoner som kan oppstå når vi seiler regatta, og viste med skisser hvordan disse kan/skal løses. Lo og le, halser og loffing, bidevind og vindøye, joda - her var noe for enhver.

Litt om protester ble det også tid til, og KP oppfordrer alle til å protestere når de opplever situasjoner under regatta. Det protesteres alt for lite - og rakkerne slipper unna! Slik ønsker vi ikke å ha det ute på regattabanen.

Det ble 2 timer med god informasjon og stort engasjement.

Boken “The Rules in practise” er et godt suppelent til kappseilingsreglene 2017-2020. Denne er nå bestilt inn til foreningen og kan kjøpes her for kr. 250,-.

Alice, leder ASF