En flott mulighet for de som vil lære å seile regatta i 2017!

Yngling gruppen tilbyr medlemmer i seilforeningen en aktiv seilsesong med start i slutten av april 2017.

Vi har båter tilgjengelig til opplæring og aktiv seiling. Dette i en plan med klargjøring av båter for sesongen og kurs med Yngling seilteknikk og regattaregler. Det er planlagt faste treningsdager sammen med instruktør og flere regatta i løpet av sesongen.

Yngling er en fantastisk flott båt å lære å seile, samt å videreutvikle seg i som seiler. Med mange Yngling båter på vannet finner man raskt ut om man gjør ting rett eller ikke. Yngling passer godt til 2 eller 3 seilere. Så her er det muligheter for familie, kollegaer eller andre som vil seile sammen som et team. Dette til en meget lav kostnad.

Ta kontakt med Sandra på e-post for mer informasjon - eller sett deg på liste. Det blir fordelingsprinsipp første mann til møllen.

Ynglinggruppen i ASF.