Innkalling til dugnad etter ekstremværet "Urd"!

Vi trenger hjelp til å sikre og å rydde opp etter Urd, fra så mange som mulig, fra i morgen 27.desember kl.11.00!

Ekstremværet URD har gjort SKADER PÅ ANLEGGET VÅRT! Jolleteltet har fått hard medfart og vi må snarest råd flytte alt som er der over til det gamle klubbhuset. Derfor trenger vi hjelp fra så mange som mulig! Her holder det at du kan stå/gå og klarer å bære med deg fks et jolleseil, en jollemast o.l.

Vi starter kl 1100 i morgen, tirsdag 27.desember, og gleder oss til å se så mange som mulig.

Hele helgen har det vært 8-10 personer i sving på anlegget med å sikre båter, brygger og annet løsøre - likevel kom vi ikke unna skader. Alle som har private eiendeler lagret i jolleteltet må komme og ta vare på dette! I skrivende stund er det fremdeles medlemmer i sving på anlegget - takk til alle som har stått på.

Vi sees i morgen!